5 Major Insurance Kopertina Ju duhet të keni të sigurohet

Ka diçka me sigurim - ju merrni atë, sepse ju e kuptoni mbulimin dhe përfitimet, ose ju nuk shkak se ju nuk më intereson për veten dhe familjen tuaj. Nëse ju keni qenë ndonjëherë i përfshirë në ndonjë aksident dhe kompania juaj e sigurimit menjëherë vjen në ndihmë tuaj dhe ju ofron me kompensime për të mbuluar kohën tuaj dhe humbje, atëherë ju do të vlerësojmë vlerën dhe rëndësinë e sigurimit veçanërisht në qoftë se ju nuk mund të ketë arritur kjo pa sigurues tuaj. Ka disa kategori dhe nën-kategoritë e politikave të sigurimit që mbulojnë pothuajse të gjitha aspektet e përvojave të njeriut, por nga të gjitha, ju duhet të keni në vijim 5 sigurimi mbulon për t'u siguruar vërtet.

unë. Sigurimi shëndetësor: Shëndetin tuaj është gjithçka, dhe keni nevojë për të siguruar atë me planet e sigurimit në qoftë se ju keni për të marrë ndonjë gjë bërë në jetë. Shumica e kompanive të sigurimit të ofrojë paketa e sigurimit shëndetësor për individë dhe familje, dhe shumica e punëdhënësve kanë planet e sigurimit shëndetësor grup për të punësuarit dhe stafin e tyre. Sigurimi shëndetësor është shumë e rëndësishme për mirëqenien tuaj dhe të atyre objektivave të caktuara që ju keni, dhe ju mund të përdorni ndonjë nga ato Organizatave të Mirëmbajtjes Shëndeti (HMO) në qoftë se ju nuk mund të merrni nga një politikë të drejtpërdrejtë shëndetësore.

Planet e sigurimit shëndetësor jep ju të mbuluar çdo dështim shëndetësor papritur apo krizat, dhe ajo kujdeset për faturat e spitalit dhe shpenzimeve. Edhe pse ju mund të duhet të paguani deductibles ndonjëherë kur ajo përfshin procedura mjekësore si operacioneve, ju jeni ende më mirë me sigurimin shëndetësor sesa me asgjë.

ii. Sigurim i jetës: Sigurimi i jetës është një domosdoshmëri, më veçanërisht në qoftë se ju kujdeseni aq shumë për familjen tuaj dhe vartësit dhe uroj atyre më të mirë pas vdekjes suaj. Askush nuk dëshiron familjen e tij për të vuajtur pas vdekjes së tij, dhe kjo është kryesisht shumë të jetë e mundur kur ju keni një politikë sigurimi i jetës në vend. Ai jep familjen tuaj dhe vartësit llojet e jetesës dhe arsimit cilësor që keni dëshirë për ta duhet të ju papritmas të kalojë në. Edhe, me një plan të sigurimit të jetës afat të gjithë, ju mund të përdorni fondet e akumuluara si pension apo edhe të shkojnë në investime me të, ndërsa ju gjithashtu mund të riciklojnë të gjitha fondet përsëri; por me sigurimin e jetës afat ju jeni vetëm të kualifikuar për mbulimin pas vdekjes suaj.

iii. Sigurimi i pronës: A keni menduar ndonjëherë për vjedhje, dhe fatkeqësitë zjarri? A keni menduar edhe nga fatkeqësitë natyrore si përmbytjet dhe stuhitë dëmtuar shtëpinë tuaj? A doni veten dhe familjen tuaj për t'u kthyer jashtë në rrugë të hapur me çdo pronë të vlefshme humbur kur ndonjë nga këto incidente ndodhin? Kjo është arsyeja pse ju duhet të siguruar shtëpinë tuaj kundër fatkeqësive të zjarrit, përmbytjet dhe stuhitë, vjedhje dhe vjedhje, dhe incidente të tjera të ngjashme.

iv. Sigurimit makinë Auto: Nëse ju vetë dhe të përzënë një makinë, atëherë ju duhet të ketë njohur se sigurimi i makinës auto është shumë i detyrueshëm dhe një kërkesë e ligjeve shtetërore. Ju duhet të keni të paktën sigurimit të palës së tretë në vend në qoftë se ju përzënë automjete në rrugë, edhe pse të mbuluar të plotë politikë është shumë më mirë. Auto sigurimit ju mbron dhe siguron pasagjerë tuaj makinë dhe përdoruesit e tjerë të rrugës me një mbulesë kur aksidentet e makinave rrugore të ndodhë - dhe kjo shpesh mund të jetë fatal.

në. Sigurimit invalidor: Sigurimit invalidor është gjithashtu shumë e rëndësishme në qoftë se ju jeni shtylla e familjes e familjes suaj. Me një plan të sigurimit invalidor, ju janë të mbuluara në rast të aksidenteve të fabrikës dhe dëmtime të tjera në vendin e punës që mund të çojë në një humbje të gjymtyrëve tuaja, Sytë apo edhe të bëjnë të pavlefshme ose të angazhuar për një karrige me rrota. Kur ju jeni të paaftë dhe nuk mund të punojnë apo të qëndroj për familjen tuaj përsëri, një plan të sigurimit invalidor ju ofron me një formë të kompensimit dhe mbështet financiare për të marrë nga.


Përfituar nga ky post? Mirësi të përdorni butonat ndarjen e mësipërme për të ndarë postin në rrjetet tuaja të preferuara shoqërore. Për t'u siguruar që ju të qëndrojnë deri në datën me artikujt tonë, Shkruani email tuaj për tu abonuar.

Get Free Updates
Input email-it tuaj për të marrë postin alarm i ri

Tags:5 Major Insurance Covers, 5 Major Insurance Kopertina Ju duhet të keni të sigurohet
Jo Përgjigjet

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *