5 Mënyrat sigurt për të shpëtuar të mëdha në sigurimin tuaj

Shumë individë dhe familje private mbështjell nën peshën e planeve të politikave të sigurimit të ndryshme, dhe ky është i lënduar që ndikojnë në të ardhurat dhe standardet e jetesës e tyre familjare. Ata i sigurt e kuptojnë rëndësinë e pagimit të primeve të tyre stoutly dhe në të vërtetë bëjnë këtë, por efektet e tyre mbi financat e tyre të përgjithshme dhe standardeve të jetesës të familjes nuk janë të humbur në ta - kështu që ata duhet të skaut për mënyra për të kursyer e madhe në planet e tyre të sigurimit pa kompromentuar cilësinë e planeve ekzistuese. Imagjinoni duke paguar për sigurim shëndetësor familjar, shtëpi dhe prona të sigurimit, sigurimin e makinës auto, dhe sigurimin e jetës ndër të tjera, çfarë do të lihen për të marrë kujdesin e familjes dhe të punojnë jashtë ëndrrat personale dhe objektivat? Përgjigja për këtë pyetje nënvizon arsyet pse ju duhet të ruani të mëdha në sigurimin, dhe këto janë si:

unë. Ngritja deductibles tuaj: Ti e di se çfarë do të thotë për të rritur apo të rritur deductibles tuaj, nuk bëni ju? Kjo do të thotë që ju të rritur sasinë e jashtë-xhepi shuma që ju paguani për situatat e rastësishme që të diktojnë ndërhyrjet e kompensimit të sigurimit. Kur ju të rritur deductibles tuaj, kompanive të sigurimit ju shohin si reduktimin incidentet e kërkesave për kompensim mbi ta dhe ata automatikisht të reduktuar primet tuaj te norma shumë të volitshme - duke bërë të mundur që ju të kurseni të mëdha në planet që ju nuk mund të bëjë pa të dhe se nuk mund të kishte qenë i mundur pa e deductibles ngritura.

ii. Bisedoni me agjentin tuaj në zbritje: Bisedoni me agjentin tuaj të sigurimit për të analizuar politikën tuaj të sigurimit dhe planet dhe të shohim se si ju të kualifikohen për normat e zbritur mbi primet tuaja. Shumë njerëz të kualifikohen për zbritje të sigurimit pa e ditur atë, dhe ata të shkojnë për pagimin e normave të larta për shkak se kompanitë e tyre të sigurimit do të jetë e fundit për të informuar ata, nëse ata të mbajë një marrëdhënie të mirë me agjentët e tyre. Agjentët e juaj duhet të punojnë jashtë ulje tuaja dhe të ju ndihmojë për të shpëtuar të mëdha në bazë të faktorëve që favorizojnë politikën tuaj dhe sasinë e planeve të politikave që keni me kompaninë e sigurimeve.

iii. Të rrisë rezultatin tuaj të kreditit: Kompanitë e sigurimeve e konsiderojnë ju një rrezik të madh për të siguruar kur ju keni një vlerësim të keq krediti. Çfarë ju nuk mund të dini është se firmat e sigurimeve të kryejnë kontrolle në sfond ju dhe të shohim se si rezultatet e kreditit tuaj ose ratings janë. Nëse rezultatet tuaja të kreditit janë shumë të ulëta, atëherë ju po përplas një normë të lartë premium kur ata të siguruar ju, por kur ju punoni shumë për të riparuar të rritur ratings tuaj të kreditit, atëherë ata të ulur normat e tuaja premium. Nëse ju keni qenë të paguar norma shumë të larta për shkak të rezultatet e kreditit tuaj të këqija para se të riparimin e tyre, atëherë ju duhet të informojë ata për ndryshimet e bëra në mënyrë që ata të mund të ndikojë normat e tuaj të reduktuara premium menjëherë.

iv. Përdorni të njëjtën kompani: Kjo ka kuptim të përbashkët: përdorin të njëjtën firmë e sigurimit ose kompania për të siguruar të gjithë familjen tuaj, pronë, shëndetësor dhe gjëra të tjera. Ose më mirë, siguroj të gjitha makinat tuaja me të njëjtën kompani të sigurimit; sigurim shëndetësor të gjithë familjes dhe planet mjekësore me të njëjtën firmë e sigurimeve; sigurim të gjithë në shtëpi dhe pronës asetet me të njëjtën kompani të sigurimit, dhe ju do të jetë në gjendje për të ruajtur të mëdha në të gjitha këto politikat e sigurimit.

v. Sigurt shtëpinë tuaj dhe makina: Install karakteristika të sigurisë dhe Gadgets në shtëpitë tuaja dhe makina per te parandaluar incidencën e vjedhje, vandalizëm dhe vjedhje. Gadgets sigurisë të tilla si aparatet zjarr, alarmet vjedhje, objektet e anti-lock dhe karakteristika të tjera të sigurisë do të zvogëlojë ose të minimizuar incidentet e aksidenteve në shtëpitë tuaja dhe makina, dhe kjo do të ju kursejnë shumë para që nga siguruesi juaj do të reduktonte automatikisht normat tuaj premium.Benefited from this post? Kindly use the sharing buttons above to share the post on your favourite social networks. To make sure you stay up to date with our articles, enter your email to subscribe.

Get Free Updates
Input your email to get new post alert

Tags:5 Mënyrat sigurt për të shpëtuar të mëdha në sigurimin tuaj, Save Big On Your Insurance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *