5 Cara pastikeun Teundeun Big On asuransi anjeun

Loba individu jeung kulawarga swasta reel dina beurat rencana kawijakan rupa asuransi, jeung ieu téh nyeri mangaruhan incomes kulawarga maranéhanana jeung standar hirup. Maranéhanana yakin ngartos pentingna Mayar premiums maranéhanana stoutly jeung sabenerna ngalakukeunana, tapi maranéhanana efek dina finances sakabéh maranéhanana jeung standar hirup kulawarga teu leungit dina eta - ngarah kudu Pramuka cara nyimpen gedé dina rencana asuransi maranéhanana tanpa compromising kualitas rencana nu geus aya. Bayangkeun Mayar pikeun asuransi kasehatan kulawarga, imah jeung harta asuransi, asuransi mobil otomatis, jeung asuransi hirup antara séjén, naon bakal kenca pikeun jaga kulawarga jeung beramal, kaluar ngimpi jeung tujuan pribadi? Jawaban keur hal ieu underscores alesan naha anjeun kudu nyalametkeun gedé dina asuransi, jeung di handap ieu kumaha:

i. Ngumpulkeun deductibles Anjeun: Anjeun nyaho naon hartina pikeun ngangkat atawa ningkatkeun deductibles Anjeun, naha anjeun? Ieu ngandung harti yén anjeun ningkatkeun jumlah kaluar-of-kantong sums Anjeun mayar dina kaayaan teu kahaja nu ngajamin interventions santunan asuransi. Lamun anjeun ngumpulkeun deductibles Anjeun, pausahaan asuransi nempo anjeun salaku ngurangan insiden klaim santunan dina eta sarta otomatis ngurangan premiums Anjeun ka ongkos pisan affordable - anu ngamungkinkeun para anjeun simpan ka gedé dina rencana yén anjeun teu bisa ngalakukeun tanpa jeung nu teu bisa geus mungkin tanpa deductibles diangkat.

ii. Nyarita ka agén Anjeun dina diskon: Ngobrol jeung agén asuransi Anjeun ka nganalisis kawijakan asuransi Anjeun sareng rencana tur tingal kumaha Anjeun cocog keur ongkos potongan dina premiums Anjeun. Loba jalma cocog keur diskon asuransi tanpa nyaho eta, jeung maranehna ku anjeun dina Mayar ongkos luhur sabab pausahaan asuransi maranéhanana bakal anu pamungkas pikeun nginpokeun eta kajaba maranéhanana ngajaga hubungan baik jeung agén maranéhanana. Agén anjeun kudu digawé kaluar diskon Anjeun tur mantuan Anjeun pikeun nyimpen gedé dumasar kana faktor nu migawe kahadean kawijakan jeung jumlah rencana kawijakan nu geus jeung pausahaan asuransi.

iii. Ngumpulkeun skor kiridit Anjeun: Pausahaan asuransi mertimbangkeun Anjeun hiji risiko gede ka insure lamun anjeun boga rating kiridit macet. Naon nu bisa jadi teu nyaho nyaeta firms asuransi ngalakukeun cék tukang dina Anjeun tur tingal kumaha skor kiridit Anjeun atawa ratings nu. Lamun skor kiridit Anjeun kacida low mangka anjeun slammed laju premium luhur basa aranjeunna insure Anjeun, tapi lamun kerja keras ka ngalereskeun ngumpulkeun ratings kiridit Anjeun saterusna maranéhanana ngurangan ongkos premium Anjeun. Lamun geus Mayar ongkos pohara luhur alatan skor kiridit macet Anjeun saencan repairing eta, mangka anjeun kudu nginpokeun eta tina parobahan nu dijieun ambéh maranéhanana bisa pangaruh ongkos premium ngurangan Anjeun giru.

iv. Pake pausahaan sarua: Hal ieu ngajadikeun rasa umum: ngagunakeun sungut asuransi sarua atawa pausahaan ka insure sadaya kulawarga Anjeun, sipat, kaséhatan sarta hal séjén nu. Atawa rada, insure sadaya mobil Anjeun sareng pausahaan asuransi sarua; asuransi sadaya rencana médis jeung sungut asuransi sarua kaséhatan kulawarga jeung; asuransi sadaya imah jeung harta aset jeung pausahaan asuransi sarua, anjeun bakal bisa nyimpen gedé dina sadaya kawijakan asuransi ieu.

v. Ngamankeun lembur jeung mobil: Pasang fitur kaamanan jeung gadget di imah anjeun jeung mobil ka forestall nu mana wae nu incidences tina burglary, vandalisme jeung thefts. Gadget Kaamanan kawas extinguishers seuneu, alarm burglary, fasilitas anti-konci jeung fitur kaamanan nu sejenna maneh ngurangan atawa ngaleutikan insiden kacilakaan di imah anjeun jeung mobil, jeung ieu bakal greatly nyalametkeun anjeun duit saprak insurer Anjeun sacara otomatis bakal ngurangan ongkos premium Anjeun.



Benefited from this post? Kindly use the sharing buttons above to share the post on your favourite social networks. To make sure you stay up to date with our articles, enter your email to subscribe.

Get Free Updates
Input your email to get new post alert

Tags:5 Cara pastikeun Teundeun Big On asuransi anjeun, Save Big On Your Insurance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *