Çdo gjë që ju duhet të dini për sigurim shëndetësor

Keto dite, duket sikur asgjë nuk është i lirë. Ose të paktën, asgjë nuk ka vlerë. Ndoshta kjo është mënyra ajo ka qenë gjithmonë dhe qëndrojnë të shëndetshme nuk është përjashtim. Nëse ju doni të qëndroni në shëndet të mirë, ju jeni do të duhet për të blerë mbulimin e sigurimit, në shumicën e rasteve. Nëse ju nuk keni sigurim shëndetësor, faturat mjekësore do të kushtojë një pasuri absolut. Kjo nuk është e pazakontë për njerëzit që nuk kanë sigurim mjekësor për të shkuar në borxh për shkak se ata kishin për t'u trajtuar në spital për një kohë. Por për të dini se çfarë për të blerë dhe atë që ju jeni marrë ju duhet të kuptoni se çfarë është sigurimi shëndetësor.

Sigurimi shëndetësor do të mbulojë në qoftë se keni nevojë për trajtim urgjent mjekësor ose çdo trajtim në varësi të çfarë lloji i mbulimit që ju të merrni. Për sa kohë që ju mbani paguajnë një çmim që ju do të merrni trajtim ju duhet paguar për ju. Por sapo ju të ndaluar paguar, se trajtimi shkon larg dhe ju duhet të paguajnë koston e plotë. Nëse keni nevojë për diçka si një MRI ose Kimioterapia, kjo mund të jetë në mijëra. A ju kurrë nuk pyes veten pse mjekët ishin aq të pasur?

About Health Insurance

Burimi i dokumentit

 

Si për të marrë mbulim?

Ju mund të blejnë sigurim shëndetësor nga një kompani e sigurimit. Por ju do të keni për të siguruar një shumë të dhënat personale në lidhje me veten tuaj. Ka shumë kompani të ndryshme që ofrojnë sigurim shëndetësor, kështu që ju mund të dëshironi të shikoni përreth për premisë më të mirë që ju mund të gjeni.

 

Pse është e mia Premium Lartë?

Premium juaj mund të ndikohet nga një numër i faktorëve të ndryshëm. Nëse ju jeni i afrohet mosha e vjetër, ju mund të gjeni premium juaj është më e lartë për shkak se ju jeni në rrezik të sëmundjeve më shumë. Ju gjithashtu do të gjeni tuaj të lartë premium nëse ju keni një sëmundje gjenetike që ndikon në shëndetin tuaj. Kompanitë e sigurimeve gjithashtu të marrë parasysh stilin e jetës. Kjo është një kategori mjaft e gjerë që mbulon një numër të faktorëve të ndryshëm. Ajo mund të marrë parasysh nëse ju jeni një duhanpirës, pijanec ose clubber. Mos të jetë shumë i habitur në qoftë se ndonjë prej sëmundjeve ngjitëse seksuale historia shtyn atë si edhe.

 

A kam nevojë për sigurim shëndetësor?

Sigurimi shëndetësor nuk është një kërkesë ligjore në shumicën e vendeve. Por në disa vende, ju do të përballet me taksimin më të lartë dhe dënimet në qoftë se ju nuk e keni atë. Nuk është edhe çështja e kostos së lartë të faturave mjekësore. Ndërsa ka klinika të lira, ju nuk do të merrni kujdes më të mirë. Në disa vende, sigurimit shëndetësor nuk është e nevojshme. Për shembull, Britania e Madhe ka NHS. Por, njerëzit që duan kujdes mjekësor privat do të vazhdojë të blejë sigurim shëndetësor për të paguar për.

 

Të jetosh në një vend tjetër

Nëse ju jeni duke jetuar në një vend tjetër si një expat, ju do të duhet të sigurimit shëndetësor. Kjo do t'i japë mbulim për ju dhe familjen tuaj në urgjencat mjekësore. Ju duhet të zgjidhur këtë lloj të mbulimit jashtë para se të shkojë. Ju mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me këtë në http://www.lifecareinternational.com/health-insurance.

 

Çfarë Rreth Life Insurance?

Sigurim i jetës ndërsa fryrë i ngjashëm është krejtësisht pa lidhje me sigurim shëndetësor. Ajo do të mbulojë familjen tuaj në rast të vdekjes suaj kështu që nëse ju jeni të vetme; ju nuk keni nevojë për të. Por, në qoftë se ju keni njerëz të cilët e varur nga të ardhurat tuaja ajo është këshilluar.


Përfituar nga ky post? Mirësi të përdorni butonat ndarjen e mësipërme për të ndarë postin në rrjetet tuaja të preferuara shoqërore. Për t'u siguruar që ju të qëndrojnë deri në datën me artikujt tonë, Shkruani email tuaj për tu abonuar.

Get Free Updates
Input email-it tuaj për të marrë postin alarm i ri

Tags:About Health Insurance

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *