Përfitimet e Getting Car Insurance


Gjëja më e pabesueshme në lidhje me sigurimin e makinave në SHBA është se ajo nuk është domosdoshmërisht e detyrueshme në të gjitha shtetet. Në shtetet si Alabama, Misisipi, Pennsylvania, New Hampshire, Iowa etj. kjo nuk është e detyrueshme për të kryer sigurimin e makinës. Këto shtete janë të njohura të ketë ligje të përgjegjësisë financiare që bëjnë të nevojshme postimin e një lidhje, miratuar vetë-sigurimi ose depozitë në të holla me shtetin për të mbuluar dëmet në rast se ju janë të përfshirë në ndonjë lloj të një incidenti ose aksidenti.

Shoferët në ato shtete ku sigurimi i makinës është e detyrueshme të kërkojë dëshmi mobilimin e sigurimit gjatë regjistrimit të automjeteve dhe pronarët e makinave duhet të mbajnë dokumente të politikave sigurimi i makinës me ta në çdo kohë. Blerja e sigurimit makinë mund të jetë një proces shumë i komplikuar në SHBA në krahasim me çdo vend tjetër në botë.

Përfitimet e Getting Car Insurance

përfitimet

Juaj politikën e sigurimit makinë do të jetë përfshirë edhe diçka më shumë se thjesht mbulimit për makinën tuaj. Ajo mund të jetë përfshirë edhe disa përfitime shtuar që mund t'ju ndihmojnë në marrjen e përvojën tuaj të sigurimit një zë dhe pa probleme një në masën e mundshme.

Falja Accident

falja Accident duket të jetë në dispozicion vetëm në disa shtete të zgjedhur. Kjo dispozitë në një plan të sigurimit auto është efektive në shmangien e një rritje të normës së pas të parë aksidenti në-faji. Si një bonus shtesë, shpesh përfundojnë duke falje aksident për shoferët e tjerë të përfshirë në politikën tuaj të tilla si shoferët adoleshentë. Disa kompani u ofrojnë politikat e sigurimit të makinave që specifikojnë se në rast se ju keni arritur të jetë aksident pa , si edhe, Shkelja e pa për sa më shumë 5 vjet. Ata nuk do të rritur normat e tuaja pas aksidentit tuaj të parë. Nëse ju jeni në gjendje për t'u kualifikuar, ju do të marrin këtë përfitim pa asnjë shpenzim shtesë ose kosto.

Garanci Lifetime Repair

Sipas këtij plani, në qoftë se automjeti juaj është i përfshirë në një aksident, ju mund të merrni atë riparuar në një prej kompanive të miratuar dyqaneve të sigurimit riparim. Riparimet do të garantohet gjatë gjithë periudhës makina është nën pronësinë tuaj.

Auto Recall Njoftimi Shërbimi

Shumë kompani të sigurimit ofrojnë këtë shërbim. Nëse ndonjë kujtojnë të sigurisë që ndikojnë në automjetin tuaj është lëshuar, ju do të jetë i informuar në përputhje me rrethanat në mënyrë që ju mund të kujdeset për këtë çështje në rastin më të parë. Ju mund të kontrolloni në internet për të gjitha të fundit njoftimet e kujtojnë të sigurisë që do të ndikojnë në makinën tuaj.

Gjashtë muaj të 1 Viti Vlerësoni Guarantee

Shumica e kompanive të sigurimit të ofrojë politika që sigurojnë gjashtë muaj garanci normë. Kjo nënkupton që norma do të ndryshohet vetëm pas gjashtë muajsh. Megjithatë, ka disa kompani që do të tërhequr më shumë njerëz duke ofruar garanci normë 1-vjeçare. Kjo nënkupton që norma nuk do të ndryshojë për një vit të tërë.

Mundësitë e pagesës përshtatshëm

Ju do të ndihmohet në paguajnë faturën tuaj lehtë dhe shpejt me telefon ose online ose duke përdorur app celular. Ju merrni një mori mundësish të përshtatshme pagesës. Ju mund të merrni pagesat tuaja zbriten automatikisht nga kursimet tuaja ose llogari rrjedhëse.

Zgjedhja Kompania e Sigurimit të drejta

Ju duhet të jenë shumë të kujdesshëm, ndërsa duke zgjedhur Kompania e sigurimeve. Gjithmonë mbani mend se disa kompani të sigurimit do të joshur ju me deductibles më të ulët ose të sigurimit të ulët me kosto, por që mund të rrezikojnë besueshmërinë dhe kompetencat. shqyrton dhe agjencitë e pavarura do të ju udhëzojë në drejtim të firmave të besueshëm të sigurimit të. Ju mund të mbështetet në to plotësisht. Ju duhet të vlerësojë meritat e përgjithshme të një kompanie, ndërsa peshon pro dhe kundrat e një politike. Ndërsa krahasuar kuotat e ndryshme të sigurimit të automjeteve në internet, ju duhet të merrni dhe të krahasoni kuotat e vetëm për politikat e sigurimit makinë identike.


Përfituar nga ky post? Mirësi të përdorni butonat ndarjen e mësipërme për të ndarë postin në rrjetet tuaja të preferuara shoqërore. Për t'u siguruar që ju të qëndrojnë deri në datën me artikujt tonë, Shkruani email tuaj për tu abonuar.

Get Free Updates
Input email-it tuaj për të marrë postin alarm i ri

Lini një Përgjigju