Insurance Body: Ora iku Priksa Sense kanggo Insure Parts Body?

Wis sampeyan tau panginten saka insuring bagean awak? Senajan iki ora bisa buktiaken durung ing Nigeria, iku dikabarake yen Ladakpan Ke musisi populer, King Sunny Ade, diasuransiake kang driji gitar plucking kanggo mayuta-yuta ageng Naira ing cilik saka sawetara dismemberment driji iki. Apa iki? Iku amarga maestro Ladakpan Ke dikenal minangka salah siji sing paling Dexterous gitar-playing musisi ing Nigeria, lan ambalan lan gitar simfoni galur dominasi account kang music Ladakpan Ke. Ing pemandangan manca, Ratu semok saka Musika, Dolly Parton iku ing rekaman wis diasuransiake bosoms ageng dheweke kanggo mayuta-yuta dolar; Kangge, Gene Simmons, Jennifer Lopez, lan Michael Flatley ing antarane sawetara selebriti dikenal wis diasuransiake sikil sing, bums, noses, lan bagéan awak "sadurungé lan terkenal" kanggo jumlah gedhe saka kawicaksanan insurance.

Apa iki? Alesan ora adoh-fetched. Bagean awak iki diasuransiake, kanggo selebriti iki, ana sumber sing asil lan merek utama status selebriti sing. Selebriti Iki ngerti sing sembarang mundhut utawa karusakan kanggo bagéan awak iki bakal ndhudhuk kemampuan kanggo generate asil apik, lan padha Mulane cepet asuransi bagean awak iki metu saka wedi kanggo wong-wong mau, supaya compensations insurance bisa nutupi kanggo maksud apa mundhut saka income amarga bagean awak iki. Kanggo luwih ngerti iki, yen sampeyan ana Nigerian, apa kang bakal Cossy Orjiakor dadi tanpa dodo dheweke ageng? Bosoms ageng dheweke account dheweke lan sade-titik minangka selebriti aktris Nigerian lan artis; supaya iku dingerteni kanggo dheweke wedi apa-apa kedados kanggo bosoms dheweke ageng, lan yen dheweke nemtokaken kanggo asuransi mau amarga sing ana dheweke aset lan account pasar ing pemandangan film Nigerian.

Saiki, ora iku nggawe raos sembarang sing asuransi bagean awak yen Panjenengan ora selebriti? Bebener iku ndadekake sethitik kanggo ora pangertèn kanggo nindakake iki, malah sanadyan sampeyan gumantung ing pandelengan apik minangka pembalap; driji minangka programmer komputer; lan sikil apik minangka model. Knthi angel bakal sampeyan bisa malah golek sembarang perusahaan insurance sing bakal dadi kekarepan kanggo asuransi bagean awak, kajaba kanggo sawetara ing Inggris. Insuring bagean awak bisa dadi larang banget kajaba sampeyan selebriti donya lan sugih banget; nanging ana alternatif merata apik banget.

Sampeyan bisa mbukak kanggo insurance policy urip amarga iki bakal ngebaki investasi lan leren kabutuhan mangsa, lan uga bakal ngebaki kabutuhan kulawarga sawise tilar Panjenengan. Nanging yen sampeyan ora kaya swara saka urip insurance, sampeyan bisa milih kanggo insurance cacat panggonan makaryo kang sampeyan dijamin kanggo panggonan makaryo utawa pabrik kacilakan. Kanthi cacat panggonan makaryo utawa insurance dismemberment, sampeyan bisa menehi ganti rugi yen ilang perangan awak utawa ngarsane ing Course karya. Iki luwih terjangkau lan alternatif apik kanggo insuring bagean awak, kajaba sing banget sugih lan bagéan awak diasuransiake kuwi aset lan account minangka selebriti.



Benefited from this post? Kindly use the sharing buttons above to share the post on your favourite social networks. To make sure you stay up to date with our articles, enter your email to subscribe.

Get Free Updates
Input your email to get new post alert

Tags:Body Parts Insurance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *