Trupi Sigurimeve: A ka kuptim për të Siguruar Pjesë juaj kujdesi për trupin?

A keni menduar ndonjëherë të siguruar pjesët e trupit tuaj? Edhe pse kjo nuk mund të vërtetohet ende në Nigeri, ajo është të thuhet se popullor muzikant juju, Mbreti Sunny Ade, i siguruar kitarë-plucking tij gishtat për miliona të mëdha të Naira në rast të ndonjë shpërbërjen e këtyre gishtat. Pse është ky? Kjo është për shkak se maestro Juju është i njohur si një nga më të zhdërvjellët muzikant kitarë-playing në Nigeri, dhe periodike dhe kitarë simfonike variacione dominojnë markë e tij të muzikës juju. Në skenën e huaj, Mbretëresha busty i Vendit Music, Dolly Parton është mbi të dhënat që kanë siguruar krahërorin e saj të mëdha për miliona dollarë; ndërkohë, Gene Simmons, Jennifer Lopez, dhe Michael Flatley midis disa të famshëm të tjerë janë të njohur për të kanë siguruar këmbët e tyre, bums, hundët, dhe pjesë të tjera "të mëparshme dhe të vlefshme" të trupit për shuma të mëdha të politikave të sigurimit.

Pse është ky? Arsyeja është jo i sforcuar. Këto pjesë të siguruara trupit, për këto të famshëm, janë burimet e tyre të të ardhurave dhe të markave kryesore të statuset e tyre të famshëm. Këto të famshëm të kuptojnë se çdo humbje ose dëmtim të këtyre pjesëve të trupit do të dëmtojë aftësinë e tyre për të gjeneruar të ardhura të mira, dhe ata prandaj shpejt të siguruar këto pjesë të trupit nga frika për ta, kështu që kompensimet të sigurimit mund të mbulojë për ndonjë humbje të të ardhurave për shkak të këtyre pjesëve të trupit. Për të kuptuar më mirë këtë, nëse ju jeni një nigerian, çfarë do të bëhet Cossy Orjiakor pa gjinjve të saj të mëdha? Krahërorin e saj të mëdha janë krejt të saj dhe shitjen e-pikë si një aktore nigerian famshëm dhe artist; kështu që është e kuptueshme për të që të kenë frikë ndonjë gjë ndodh në kraharorët e saj të mëdha, dhe në qoftë se ajo vendos për të siguruar ato sepse ato janë pasuri e saj dhe markë treg në skenat e filmit nigeriane.

Tani, a ka ndonjë kuptim për ju për të siguruar pjesë të trupit tuaj, nëse ju nuk jeni një njeri i famshëm? E vërteta është se ajo e bën pak për të nuk ka kuptim për të bërë këtë, edhe pse ju të mbështetet në pamjet e mira si një shofer; gishtat tuaj si një programues kompjuteri; dhe këmbët e mira si një model. Vështirë se do të jetë në ju në gjendje të gjejnë edhe ndonjë kompani e sigurimeve që do të jetë i gatshëm për të siguruar pjesë të trupit tuaj, me përjashtim të një pakice në Mbretërinë e Bashkuar. Sigurimi pjesët e trupit tuaj mund të jenë shumë të shtrenjta, përveç ju jeni një njeri i famshëm në mbarë botën dhe shumë të pasur; por ka alternativa po aq shumë të mira.

Ju mund të shkoni për një politikë të sigurimit të jetës, sepse kjo do të kujdesem për të investimeve dhe të daljes në pension në të ardhmen nevojat tuaja, dhe do të kujdesem për nevojat e familjes suaj pas vdekjes tuaj. Por në qoftë se ju nuk e pëlqen zërin e sigurimit të jetës, atëherë ju mund të zgjedhë për sigurimin e vendit të punës invalidor ku ju janë të mbuluara për vendin e punës ose fabrikës aksidenteve. Me aftësi të kufizuara në vendin e punës ose të sigurimit shpërbërjen, ju mund të kompensohen nëse ju humbni gjymtyrët tuaja apo shikimi në rrjedhën e punës. Kjo është shumë më e përballueshme dhe një alternativë e mirë për të siguruar pjesë të trupit tuaj, nëse nuk janë shumë të pasur dhe të pjesëve të tilla të siguruara trupit janë pasuritë tuaja dhe markë si një njeri i famshëm.Përfituar nga ky post? Mirësi të përdorni butonat ndarjen e mësipërme për të ndarë postin në rrjetet tuaja të preferuara shoqërore. Për t'u siguruar që ju të qëndrojnë deri në datën me artikujt tonë, Shkruani email tuaj për tu abonuar.

Get Free Updates
Input email-it tuaj për të marrë postin alarm i ri

Tags:Body Parts Insurance

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *