Asuransi awak: Teu eta Jieun Rasa ka Insure Bagian Awak anjeun?

Dupi anjeun kantos panginten insuring bagian awak anjeun? Sanajan ieu teu bisa dibuktikeun can di Nigeria, éta dikabarkan yén Juju musisi kasohor, Raja andika Ade, insured-Na ramo gitar-plucking salila jutaan badag tina Naira bisi sababaraha dismemberment tina ramo ieu. Naha ieu? Ieu téh sabab maestro Juju katelah salah sahiji anu pang dexterous gitar-maén musisi di Nigeria, jeung kumat jeung gitar symphonic galur ngadominasi brand-Na musik Juju. On ka pamandangan nu asing, Ratu busty of Nagara Musik, Dolly Parton nyaéta dina catetan geus insured bosoms badag nya salila jutaan rupiah; Samentara éta, Gene Simmons, Jennifer Lopez, jeung Michael Flatley antara sababaraha selebriti séjén nu dipikanyaho geus insured suku maranéhanana, bums, noses, jeung bagian awak "saméméhna jeung berharga" séjénna pikeun sums badag kawijakan asuransi.

Naha ieu? Pasalna teu jauh-fetched. Bagian awak ieu insured, ka selebriti ieu, anu sumber maranéhanana tina incomes jeung merek utama statuses dukungan maranéhanana. Selebriti ieu ngartos yen sagala leungitna atawa ruksakna bagian awak ieu bakal ngali kabisa maranéhna pikeun ngahasilkeun incomes alus, jeung maranehna kituna gancang insure bagian awak ieu kaluar sieun maranehna, jadi nu compensations asuransi bisa nutupan keur unggal kaleungitan panghasilan alatan bagian awak ieu. Pikeun leuwih alus ngartos ieu lamun anjeun Nigerian, naon nu bakal Cossy Orjiakor jadi tanpa breasts badag nya? Bosoms badag nya nu brand nya jeung ngajual-titik salaku dukungan aktris Nigerian jeung artiste; ku kituna ieu bisa kaharti nya keur nu sieun nanaon lumangsung ka bosoms badag nya, jeung lamun manéhna megatkeun pikeun insure eta sabab maranéhanana anu aset nya jeung brand pasar dina pamandangan film Nigerian.

Ayeuna, teu eta make rasa nu mana wae nu kanggo Anjeun pikeun insure bagian awak Anjeun upami Anjeun teu dukungan hiji? Bebeneran téh nya éta ngajadikeun saeutik ka moal aya rasa ngalakonan ieu, sanajan Anjeun ngandelkeun wisata alus salaku supir; ramo Anjeun jadi programmer komputer; jeung suku alus minangka modél. Mah boro bakal Anjeun bisa komo manggihan naon waé pausahaan asuransi nu bakal daék insure bagian awak anjeun, iwal sababaraha di Britania Raya. Insuring bagian awak Anjeun bisa jadi pohara mahal iwal anjeun dukungan di sakuliah dunya sarta pohara beunghar; tapi aya alternatif sarua pohara alus.

Anjeun bisa muka keur kawijakan asuransi hirup sabab ieu bakal cater ka investasi jeung geus pangsiun kabutuhan hareup Anjeun, sarta ogé bakal cater ka kabutuhan kulawarga Anjeun sanggeus demise Anjeun. Tapi lamun anjeun teu kawas sora asuransi hirup, mangka anjeun bisa milih pikeun asuransi cacad gaw whereby anjeun katutupan pikeun gaw atawa pabrik kacilakaan. Sareng hiji cacad gaw atawa asuransi dismemberment, Anjeun bisa katembong lamun leungit anggota awak Anjeun atawa tetempoan dina tangtu gawé. Ieu jadi leuwih affordable jeung alternatif nu sae pikeun insuring bagian awak anjeun, iwal mun kacida beunghar jeung bagian awak insured saperti nu aset jeung brand salaku dukungan hiji.



Benefited ti post ieu? Kindly make tombol sharing luhur pikeun ngabagikeun post dina jaringan sosial paporit Anjeun. Pikeun mastikeun Anjeun apdet terus jeung artikel urang, nuliskeun surélék Anjeun pikeun ngalanggan.

Meunangkeun Free Apdet
Input surélék Anjeun pikeun meunangkeun post anyar ngageter

Tags:Body Parts Insurance

Leave a Reply

Email alamat anjeun moal dipedar. Widang diperlukeun aya tanda *