10 Kurthe për të shmangur kur Blerja e Politikave Auto Insurance

Kuptim të përbashkët dikton që ka në përgjithësi një kapur me shumicën oferta speciale. Edhe atje nuk është një kapur është e ndjeshme për të mendoj se mund të ketë. Ky mendim do të lejojë që të qëndrojnë në roje tuaj dhe kontrolloni të bëjë me kujdes para se të merrni në ta. Ndonjëherë ne mund të kandidojë në një kurth, sepse ne nuk e bëjmë detyrat tona të shtëpisë si duhet, marrë shumë të zgjuar për këtë ose e bëj me ngut. Këtu janë disa nga kurthet që ju duhet të jetë i vetëdijshëm kur blerjen e mbulimit të sigurimit makinë.

Blerja pas Citim Parë
Ky është gabim i një fillestar për të bërë. Përjashtim të rastit kur ju jeni një ekspert në këtë temë si do ta dini që ju jeni duke marrë një mbulim të mirë dhe të çmimeve në qoftë se ju nuk e krahasojnë mundësitë tuaja? Kur ju jeni shumë të prirur për të marrë makinën tuaj të re e mbuluar shpejt kështu që ju mund të përzënë ju mund kurth veten në një mbulim të pamjaftueshëm ose të shtrenjtë.

Ajo merr disa orë dhe më së shumti ditë për të kërkuar për një makinë. Ju mund të kontrolloni me lehtësi politika të përshtatshme në ndërkohë. Ju nuk duhet të vet makinën para se ju mund të merrni një kuotë për të. Nëse ju do të thërrasë një ndërmjetësi të përditshme me të dhënat e ndryshme të makinave për të marrë një kuotë ata do të merrni mërzitur me ju shpejt. Megjithatë, Platformat online të japin kuotën t'ju lejojë të merrni kuotat për çdo automjet të caktuar. Ju mund të përdorni këto mjete sa më shumë që ju dëshironi që kur ju jeni duke bërë punën.

Blerja Mbulimi i pamjaftueshëm
Një nga gabimet më të zakonshme shoferët e bëjnë është që të mendoj se politika do të jetë shumë më e lirë në qoftë se ata të shkojnë për të shtetit nevojshme minimale detyrimeve të mbuluar. Dallimi premium në mes të një mbulimi bazë dhe një të plotë mund të jetë vetëm disa qindra dollarë në disa raste sidomos kur ju dyqan rreth me vëmendje.

Mbulesa bazë është minimumi absolut dhe ju këshillojmë që të blejnë detyrimet mjaftueshme të mbuluar në vend. Veç kësaj, këto politika të japë asnjë mbulim për humbjet tuaja. TV janë investime përgjithësisht të mëdha për shumicën e njerëzve. Shpenzimet $5,000 për një përdorur auto i vjetër do të duket si një pasuri për ju kur ju nuk keni shumë para. Kur ju jeni të fituar mirë dhe kanë të holla ju do të jetë ngarje një $50,000 makinë gjithsesi. Në të dy rastet do të ishte një investim të madh jo për të siguruar.

Deductibles tepërta
Përgjithësisht, Sa më i lartë deductibles më të ulët primet e marrë. Kështu, në qoftë se një të veçantë të japin kuotën e sigurimit makinë është një shumë më të lirë se sa pjesa tjetër e tyre ju duhet të kontrolloni deductibles. Kjo është e para që ju duhet të paguajnë nga xhepi juaj para se siguruesi juaj mund të paguajnë pjesën tjetër të dëmeve. Nëse keni vendosur atë shumë të lartë ju mund të përfundojë duke paguar më dëmton veten. Dhe ju do të gjejnë të vështirë për t'u marrë me të në qoftë se ju keni më shumë se një incident fatkeq në një vit.

Me përjashtim të shoferëve
Një politikë standarde duhet të mbulojë të gjithë që jetojnë në të njëjtën familje me ju si dhe çdo shoferë të rastit. Kur ju të pranoni një të lirë të japin kuotën e sigurimit auto që ju nuk mund të kontrolloni që është e lejuar për të përzënë makinën tuaj. Nëse ju nuk do të lejojë askënd tjetër për të ngas mjetin e siguruar ju mund të vërtetë duan të kufizojnë drejtuesit të poseduesit të policës apo shoferët e listuara vetëm për të kursyer para. Është e rëndësishme të dini se kush është dhe kush nuk është i siguruar për të përzënë makinën tuaj dhe për të menaxhuar atë në përputhje me rrethanat.

Kushtet e veçanta dhe Përjashtimet
Watch për kushte të veçanta në formulimet e politikave. Për shembull, disa politika mund të lejojë siguruesi për të përdorur pjesët e aftermarket për të riparuar një auto siguruar mëposhtëm dëmet në atë. Kjo nuk mund të jetë një çështje e madhe në qoftë se ju keni një makinë të vjetër dhe ju jeni duke marrë ulje të mirë për shkak të kësaj gjendje. Por ju nuk doni kushte të tilla kur ju vetë një makinë mjaft të re dhe të shtrenjtë.

No Car Courtesy
Një tjetër karakteristikë tipike e politikave të lirë është se ata nuk mund të ofrojnë një makinë mirësjellje kur juaji është në garazh duke u riparuar. Përsëri, kjo nuk mund të jetë një çështje e madhe për ju dhe ju mund të vërtetë të preferojnë të merrni ulje tani në vend se duke marrë një makinë mirësjellje nëse automjeti juaj ndonjëherë merr dëmtuar. Vetëm se shumë njerëz ankohen pas ngjarjes se ata nuk janë duke dhënë një makinë mirësjellje kur nuk kishte asnjë dispozitë e tillë në politikën e tyre.

Duke supozuar Të gjitha Politikat Jeni Same
Një sigurues i vetëm auto mund të ofrojnë disa nivele të ndryshme të politikave që duke supozuar gjitha politikat shiten në treg do të jetë i ngjashëm është pak injorant. Çdo politikë ka variacione të lehta apo të mëdha nga njëri-tjetri. Kjo është pasqyruar përgjithësisht në çmim. Sipas cheapautoinsurance.net, "Ju mund të merrni një më pak se politikat e kënaqshme dhe ende paguajnë primin e plotë në kohë në qoftë se ju nuk do të dyqan rreth".

Cmimet Duke supozuar Jeni Ngjashëm nëpër Tregut
Përsëri, kjo është një shpresë e palogjikshme sepse çdo kompani është aq individuale sa ajo merr. Ata kanë rrezik të pronarit dhe llogaritjet premium dhe një mënyrë unike për drejtimin e biznesit të tyre. Kur një kompani është shumë popullor ata natyrisht do të jetë në gjendje të marr më të mirë të bandë në aspektin e rrezikut. Kur ata shohin një shenjë të lehtë të rrezikut që mund të shpejt lart çmimet e tyre. Megjithatë, një kompani më pak popullor do të duhet për të mbajtur çmimet e tyre në kontroll për t'u siguruar që ata të mund të fitojë mbi biznesin.

Pagimi me këste mujore
Sigurisht, ajo është më e lehtë për të paguar me këste mujore nuk ka asnjë dyshim për këtë. Megjithatë, primet e sigurimit janë shkak për pagesë në kohën e krijimit të. Nëse një kompani është e lejuar ju për të përhapur pagesën ata janë duke ju ofruar kredi. Kjo zakonisht vjen me një kosto. Ata zakonisht marrin interes, si dhe duke ofruar ulje të veçantë për njerëzit të cilët paguajnë upfront dhe në mënyrë të plotë. Ju do të përfundojë duke paguar më shumë në qoftë se ju të përhapur pagesa.

Blerja e një shtrenjtë për të siguruar Automobile
Shumë shoferët blerë makina dhe më pas e kuptoi se ajo është shumë e shtrenjtë për të siguruar nget e tyre të reja. Kur ju jeni duke konsideruar makinave sportive, SUVs, 4x4s dhe ato të pazakonshme ju duhet të jenë të vetëdijshëm se ajo mund të jetë i shtrenjtë për të siguruar ato. Dallimet Premium mund të jetë aq sa tre herë më shumë në mes zgjedhjen e makinave A dhe B Car.

Ju nuk keni nevojë të dini shumë sekrete për të merrni sigurim të automobilave të përballueshme. Por, ju duhet të dini dhe të jetë i vetëdijshëm për disa truket. Pastaj, ju mund të mbani kursim rinovimin e parave pas rinovimit. Dështimin për të vëzhguar këto parime bazë mund t'ju kushtojë të holla.Benefited from this post? Kindly use the sharing buttons above to share the post on your favourite social networks. To make sure you stay up to date with our articles, enter your email to subscribe.

Get Free Updates
Input your email to get new post alert

Tags:Buying Auto Insurance Policies
No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *