Më i lartë 6 Arsyet pse njerëzit Urreni To Konsideroni Blerja politikë sigurimi i jetës

Për të një amerikan mesatar, ka dy gjëra më e sigurtë në jetën - vdekja dhe taksat; por në mënyrë qesharake të mjaftueshme, life insurance can provide relief from both of these factors combined. Dosido, kjo pjesë nuk është se si të punësojë sigurimin e jetës për të mbrojtur kundër ndikimeve të vdekjes dhe taksave kur ju jeni duke shkuar - ne do të shqyrtojmë se në një tjetër pjesë Soonest, por kjo është në lidhje me pse shumica e njerëzve nuk duan të blejnë sigurimin e jetës dhe pse u desh një kohë e gjatë para se ju në të vërtetë blerë një të tillë shumë.

Buying Life Insurance Policy

1. Njerëzit urrej çdo gjë shitur nga agjentët: Po, Agjentët e sigurimit qasje ju për të blerë sigurimin e jetës ose ndonjë lloj tjetër të sigurimit dhe ata e marrin kohë për të shpjeguar konceptin dhe përfitimet për ju - që ju urrejnë, sepse ju mendoni se ata janë "marketingu" gjëra për ju dhe duke u përpjekur për të detyruar që për të pjesë me disa Paratë ... jo, ju të angazhohen për ikje me paratë çdo muaj apo vit - sepse ndërsa ata kanë guxim të flasin për vdekjen tuaj, ju mund të dështojnë për të vdekur; dhe ju mendoni se duke planifikuar për ngarkim tuaja nuk është puna e tyre.

2. Duke diskutuar për vdekjen tuaj të mundshëm kurrë nuk është interesante: Ajo është në të vërtetë frikë dhe madje patologjik duke folur me një të huaj rreth vdekjes suaj, dhe nuk ka mohuar këtë fakt. Askush nuk dëshiron të flasë për vdekjen e tij dhe të marrë parasysh se çfarë mund të ndodhë me familjen e tij dhe ato të dashur në rast të vdekjes së tij, kështu që ai vendos jashtë ndërmarrjes së masave të sigurimit të jetës derisa "një më të përshtatshme", kohë e cila kurrë nuk mund të vijë - po të mos vihen në shënjestër nga një agjent përsëri.

3. Too shumë produkte të sigurimit të jetës: Konsumatorët e pëlqejnë idenë e të pasurit opsione, por jo domosdoshmërisht ku sigurimi i jetës është i shqetësuar për shkak se ajo është konfuze me dallime shumë pak të qarta. Për shembull, për një amerikan, mund të ketë afat të sigurimit, sigurim i përhershëm, Jeta e tërë, Jeta universal, sigurimit të kujdesit afat të gjatë, Vdekja aksidentale, sigurimit sëmundje kritike, sigurimit invalidor, Produktet e ndryshueshme, vlerësohet dhe modifikuar, Primet e garantuara, Përfitimet e jetesës, kthimi i primit, politikat për 5,10,20,30, ose për mbulimin e jetës - të gjitha shumë konfuze për një klient të mundshëm.

4. Çdo gjë rreth sigurimit është urgjente, dhe e komplikuar: Kjo është e vërteta, Agjentët e sigurimit kanë një mënyrë të thënë ju për të bërë atë të shpejtë dhe ju madje urrej ndërlikim prapa produktet. Ju dëshironi të dini se sa e sigurimit ju duhet të vërtetë në mënyrë që ju të mos overpay ose të paguajnë për mbulimin apo produkt që ju nuk keni nevojë, dhe ju thjesht duhet të gjejnë një mënyrë për të rregulluar buxhetin tuaj familjar për të akomoduar politikën e sigurimit.

5. Sigurimi i jetës kushton shumë: Ju pëlqen fakti se në ngarkim mund të hyni një gungë dhe shumë tërheqëse mbi vdekjen tuaj, por ju pyes veten pse ju duhet të paguajë primet e aq shumë për ta që të ketë një përfitim të tillë kur ju vdesin.

6. Ju nuk i besojnë kompaninë e sigurimeve: Ju kanë frikë se mund të dele deri pas ju keni qenë të paguar primeve për si 10 vjet; ju gjithashtu mendoni se ata mund të dështojnë për të paguar deri kur të vdes dhe pastaj të bëjë ngarkim të vuajnë; ju mendoni se edhe ata mund të paguajnë më pak sesa atë që kanë premtuar, dhe kështu me radhë.Benefited from this post? Kindly use the sharing buttons above to share the post on your favourite social networks. To make sure you stay up to date with our articles, enter your email to subscribe.

Get Free Updates
Input your email to get new post alert

Tags:Buying Life Insurance Policy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *