General Archive

Drejtuesit lidhje Customer, Rrezikojnë këshilltar dhe në terren Vende analist

Great Nigeria Insurance Plc, një udhëheqës dhe dinamik kërkesë kompania e sigurimeve për punësim të menjëhershëm të reja, punëtor, individë të orientuar të fokusuar dhe të rezultojë që kërkojnë një karrierë të qëndrueshme dhe pavarësinë financiare për vendin e lirë të këshilltarëve të rrezikut, Oficerët marrëdhënia klient dhe drejtuesit të marketingut. Kryesor ...Lexo më shumë