Tulip Customer, Resiko Advisor lan Field Analyst Lowongan Kerja

vacanciesGreat Nigeria Insurance Plc, panjalukan perusahaan insurance leading lan dinamis kanggo Employment langsung inovatif, genah, individu tujuan fokus lan kasil sing ngupaya karir anteng lan kamardikan financial posisi kosong mlompong saka penasehat resiko, perwira hubungan customer lan eksekutif marketing.

Adil utama GNI kanggo nerjemahake insurance nurut kwalitase lan risiko layanan Manajemen IE. Life Insurance, Insurance otomatis, Health Insurance, Risiko khusus, lan produk-produk lan layanan Investment liyane.

Lowongan Kerja

  • Komunikasi karo pamirsa target lan ngatur sesambetan klien.
  • Nganakake riset pasar kayata questionnaires customer lan kelompok fokus.
  • Contributing kanggo, lan ngembangaken, plans marketing lan Sastranegara.
  • Ngevaluasi kampanye marketing.
  • Marketing lan dodolan produk insurance.
  • Supporting manager marketing lan kolega.
  • Performing pakaryan kaya sing dijaluk.

Sarat lan Requirements

  • Minimal OND.
  • Kudu sregep, tanggung jawab lan genah.
  • Sing dibutuhake Pengalaman: Entry Level

Aplikasi Deadline: 25th Januari, 2014

Carane Aplikasi

Kirimi rinci Panjenengan CV kanggo jobs@insurancegisthq.com



Benefited from this post? Kindly use the sharing buttons above to share the post on your favourite social networks. To make sure you stay up to date with our articles, enter your email to subscribe.

Get Free Updates
Input your email to get new post alert

Tags:Tulip Customer, Risk Advisor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *