Врските со клиентите директори, Ризикувате.Со советник и Теренски аналитичар Слободни работни места

vacanciesВелика Нигерија осигурување АД, една од водечките и динамичен осигурителна компанија барање за итно вработување иновативен, работливост, фокусирани и резултат ориентирана на поединци кои бараат постојан кариера и финансиска независност на работно место на ризик советници, врските со клиентите офицери и маркетинг директори.

Главната цел на БНД е да се направи квалитативна осигурување и услуги за управување со ризици, односно. Осигурување на живот, Авто осигурување, За здравствено осигурување, Посебни ризици, и други инвестициски производи и услуги.

Одговорности

  • Комуникација со целната публика и управување со односите со клиентите.
  • Спроведување на истражување на пазарот, како што се клиент прашалниците и фокус групи.
  • Придонес кон, и развој, маркетинг планови и стратегии.
  • Оценување маркетинг кампањи.
  • Маркетинг и продажба на осигурителни производи.
  • Поддршка на маркетинг менаџер и други колеги.
  • Врши и други функции како што се бара.

Квалификации и услови

  • Минимум КНД.
  • Мора да е добар, одговорен и работлив.
  • Потребни Искуство: Entry Level

Краен рок: 25јануари, 2014

Како да се аплицира

Испрати вашата детална CV на jobs@insurancegisthq.comBenefited from this post? Kindly use the sharing buttons above to share the post on your favourite social networks. To make sure you stay up to date with our articles, enter your email to subscribe.

Get Free Updates
Input your email to get new post alert

Tags:Врските со клиентите директори, Risk Advisor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *