Drejtuesit lidhje Customer, Rrezikojnë këshilltar dhe në terren Vende analist

vacanciesGreat Nigeria Insurance Plc, një udhëheqës dhe dinamik kërkesë kompania e sigurimeve për punësim të menjëhershëm të reja, punëtor, individë të orientuar të fokusuar dhe të rezultojë që kërkojnë një karrierë të qëndrueshme dhe pavarësinë financiare për vendin e lirë të këshilltarëve të rrezikut, Oficerët marrëdhënia klient dhe drejtuesit të marketingut.

Objektivi kryesor i GNI është që të merr sigurim cilësor dhe rrezikon të shërbimeve të menaxhimit dmth. Life Insurance, Auto Insurance, Health Insurance, Rreziqet e veçanta, dhe produkte të tjera të investimeve dhe shërbimeve.

Përgjegjësitë

  • Komunikimi me audiencat e synuara dhe menaxhimin e marrëdhënieve të klientit.
  • Hulumtim Kryerja treg të tilla si pyetësorëve të konsumatorëve dhe grupeve të fokusit.
  • Duke kontribuar në, dhe zhvillimin e, planet e marketingut dhe strategjitë.
  • Vlerësimi fushatat e marketingut.
  • Marketing dhe shitje të produkteve të sigurimit.
  • Përkrahja e menaxherit të marketingut dhe kolegë të tjerë.
  • Kryerja e detyrave të tjera sipas nevojës.

Kualifikimet dhe kërkesat

  • Minimumi i dytë.
  • Duhet të jetë i kujdesshëm, përgjegjës dhe punëtor.
  • Përvoja e kërkuar: Entry Level

Afati i Aplikimit: 25th janar, 2014

Si të Aplikoni

Dërgo detajuar juaj CVjobs@insurancegisthq.comBenefited from this post? Kindly use the sharing buttons above to share the post on your favourite social networks. To make sure you stay up to date with our articles, enter your email to subscribe.

Get Free Updates
Input email-it tuaj për të marrë postin alarm i ri

Tags:Drejtuesit lidhje Customer, Risk Advisor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *