Executives Kaitan Palanggan, Risiko panaséhat jeung Lapang analis Vacancies

vacanciesGreat Nigeria asuransi purwakarta, nu menta pausahaan asuransi anjog jeung dinamis pikeun pagawean saharita inovatif, banting tulang, individu berorientasi difokuskeun jeung hasil anu neangan karir ajeg jeung kamerdikaan finansial ka posisi nu kosong tina advisors risiko, pajabat hubungan customer jeung executives pamasaran.

Tujuan poko GNI pikeun render asuransi kualitatif jeung resiko ladenan manajemén nyaéta. Asuransi Kahirupan, Asuransi Otomatis, Asuransi Kaséhatan, Resiko Special, jeung produk jeung jasa Investment séjén.

Tanggung jawab

  • Komunikasi sareng audiences target jeung menata hubungan klien.
  • Ngalakonan panalungtikan pasar saperti questionnaires customer jeung grup fokus.
  • Contributing ka, jeung ngamekarkeun, rencana pamasaran jeung strategi.
  • Evaluating kampanye pamasaran.
  • Marketing jeung penjualan produk asuransi.
  • Ngarojong dina Pangatur pamasaran sareng kolega séjén.
  • Pintonan tugas lianna salaku diperlukeun.

Kualifikasi jeung sarat

  • Minimum tina OND.
  • Kudu getol, tanggung jawab jeung hardworking.
  • Dibutuhkeun Garapan: Entry Level

Aplikasi deadline: 25th Januari, 2014

Kumaha Ngalarapkeun

Kirimkeun lengkep Anjeun CV ka jobs@insurancegisthq.com



Benefited from this post? Kindly use the sharing buttons above to share the post on your favourite social networks. To make sure you stay up to date with our articles, enter your email to subscribe.

Get Free Updates
Input your email to get new post alert

Tags:Executives Kaitan Palanggan, Risk Advisor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *