Protect Your Business Internet Me një pasivi të sigurimit kibernetik

Nëse keni një biznes online që ruan një informacion shumë të ndjeshme dhe të dhënave financiare në emër të klientëve tuaj dhe të përdoruesve, atëherë ju duhet të jetë i siguruar kundër hakerat që vjedhin informacion të sigurisë. Ju mund të vë në dukje informacionin financiar të përdoruesit tuaj dhe kompromentojnë sigurinë e tyre financiare nëse hakerat e internetit kollitem në faqen tuaj për të vjedhur të dhëna të ndjeshme - dhe kjo mund të ju dhe biznesin tuaj vënë në rreziqe të mëdha. Por, me një mbulesë të politikave të sigurimit detyrim kibernetike në vend, ju jeni të mbrojtur më mirë ndaj rreziqeve të internetit që mund ta komprometojnë ju apo klientët tuaj.

A jeni të vetëdijshëm se Yahoo dhe LinkedIn ndër të tjera u hacked në kohët e fundit, kompromentuar të dhënat personale të miliona Yahoo mail dhe përdoruesit e biznesit? Përpjekjet e kishte bërë edhe për të vjedhur kartë krediti dhe informacion privat nga faqet e biznesit para, dhe ju nuk doni të vënë veten ndaj rreziqeve të tilla të pa vënë një rrjet sigurie në vend. A kurrë nuk mendoj se kjo është përgjegjësi e kompanisë tuaj hosting për të mbrojtur të dhënat tuaja nga hakerat, sepse ata në të vërtetë nuk mund të jetë mbi të gjitha që i besueshëm. Pra, ju nuk duhet të vënë sigurinë e internetit tuaj në duart e web hosting kompaninë tuaj, edhe pse ata gjithashtu përpiqen të gjitha bests e mundshme për të mbrojtur të dhënat e faqeve në platformën e tyre.

Cyber Liability Insurance

Ka kompani të veçanta të sigurimit që specializohen në përgjegjësi të sigurimit kibernetik, dhe ju gjithashtu mund dyqan online për të blerë mbulim për biznesin tuaj online. Këto kompani të sigurimit detyrim cyber do të vlerësojë nivelet e sulmeve të mundshme të internetit ju të përballet dhe të proffer mbrojtje firewall për të mbrojtur të dhënat tuaja dhe informatat sigurisë, dhe pastaj të hartojë një mbulim të politikave të sigurimit për të mbrojtur biznesin tuaj online. Siguruesi juaj do të jetë në gjendje të kompensojë në mënyrë adekuate të ju dhe për të mbrojtur ju nga paditë e shtrenjta, humbja e biznesit, dhe një reputacion të dëmtuara në internet.

Kur ju e konsideroni të potencialeve të teknologjisë së lartë të hakerëve dhe rreziqet që ata paraqesin për biznesin tuaj në internet dhe të konsumatorëve, ju do të duan për të mbrojtur të dhënat e konsumatorëve dhe të dhënat private duke marrë përgjegjësi të kibernetik sigurim sot. Nëse korporata të mëdha mund të jenë në shënjestër në sulmet e vazhdueshme të internetit, atëherë ju nuk janë përjashtim; dhe në qoftë se biznesi juaj në internet është me vlerë asgjë, atëherë ajo mund të jetë një objektiv kryesor për hakerat në internet. Sigurimi i përgjegjësisë Cyber ​​mund të jetë plani i sigurisë back-up që ju duhet, dhe kjo mund të bëjë të gjitha ndryshim midis suksesit online dhe humbjes së biznesit e shoqëruar me padi. Shkoni për një sot, dhe ju do të jetë i kënaqur që vepruat.Benefited from this post? Kindly use the sharing buttons above to share the post on your favourite social networks. To make sure you stay up to date with our articles, enter your email to subscribe.

Get Free Updates
Input email-it tuaj për të marrë postin alarm i ri

Tags:Cyber Liability Insurance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *