Marxist Entuk More Komisi Minangka Agent Insurance


Dadi agen insurance utawa salesman iku cukup gampang lan banget lucrative yen sampeyan gelem sijine ing efforts dibutuhake kanggo entuk income substansial ing bisnis. Loro saka industri lenga lan gas, industri finance lan banking, lan industri telekomunikasi, sektor insurance iku salah siji wilayah sampeyan bisa nggawe dhuwit apik minangka agen insurance / sales utawa agensi perusahaan.

Entuk More Komisi Minangka Agent Insurance

Tantangan kang agen insurance

Utama tantangan karo kang agen insurance iku proyek sales. Sampeyan kudu metu kanggo prospek kanggo pelanggan sing bisa uga ora kasengsem ing apa sing kudu ngedol - tutup insurance. Paling wong sing mamang bab jangkoan insurance lan padha nganggep penipuan, lan skeptism iki ngluwihi kanggo salesmen insurance. Paling agen insurance kudu nggawe telpon kadhemen dening nuthuk ing lawang lan nyedhak nang endi-endi; lan padha biasane njaluk "ora" kanggo jawaban tinimbang "ya".

Iku ora kanggo Mesem-ati, lan sampeyan kudu bisa kanggo moyoki weteng lan rejections utawa menehi hasil karo akèh penjelasan boroske kanggo entuk paycheck lan Komisi ing pungkasan sasi. tantangan liyane sing uga samesthine kanggo pasar kanggo kanca-kanca lan kulawarga - lan bebener marang, iku paling apik kanggo miwiti karo wong-wong mau kanggo njaluk foothold saka carane nangani wong ing bisnis.

Related:

Apa sing saringan saka agen insurance?

Ing bab apik bab kang agen insurance iku sing ora perlu dadi ahli utawa akademis qualified dadi siji. Sapa bisa dadi agen insurance. Paling agen insurance ora duwe pendidikan formal. Sampeyan bener kang perusahaan insurance bisa njaluk kanggo pelamar dadi lulusan, nanging paling agen insurance sukses mung lulusan College utawa sekolah dhuwur.

Bebener dhasar sing paling perusahaan insurance duwe program latihan internal UserLogin potensial padha tugas minangka salespeople. Ora Matter apa sing lulusan universitas utawa lulus SMA, utawa duwe pengalaman dodolan karo perusahaan insurance liyane - sampeyan bakal isih dilatih dening juragan anyar dhisik sadurunge sampeyan sing dipunginaaken utawa dikirim menyang ara-ara. Yen sampeyan ana ing AS, sampeyan uga dibutuhake kanggo pass ujian negara lan njaluk dilisensi sadurunge laku minangka agen insurance.

Mung kuwalitas sing juragan potensial pengin ndeleng ing sampeyan, lan kang bener kudu kasil ing Karir sing: roh positif, sikap extrovert, kemampuan kanggo nangani rejections lan tenanan wong, roh tenacious, lan naluri kanggo tawaran munggah lan nutup sales. Yen duwe kuwalitas lan sampeyan ambisi kanggo kasil lan uga nuduhake pratandha saka nresep piwulang training, banjur juragan ora bakal nimbang saringan sadurunge hiring sampeyan.

Carane akeh apa agen insurance entuk?

Kaping kabeh, iku kudu nuding metu sing agen insurance sing umumé mbayar komisi lan ora upah. A sales insurance genah bakal entuk luwih karo komisi saka karo upah, lan iki kabèh pet proyek. Jumlah sing entuk gumantung negara utawa negara, pesawat persentasi saka Komisi saben customer menang, lan carane uga iku bisa menang pelanggan anyar saben minggu utawa sasi. Nanging ing AS, agen insurance genah earns Rata-rata $ 100K saben taun, lan sing soko.

Loro saka komisi, sawetara agen uga njaluk upah dhasar kanggo tetep mau arep. Sampeyan uga bisa kanggo entuk dhuwit saka layanan konsultasi ngendi agen mbantu pelanggan karo planning financial lan saran profesional. biaya layanan iki pindhah cara dawa ing ngewangi agen kanggo nyonggo awake nalika nglayani kabutuhan loro pelanggan lan juragan.


Kauntungan saka kirim iki? Kindly nggunakake tombol fungsi enggo bareng ndhuwur nuduhake kirim ing jaringan sosial favorit. Kanggo priksa manawa sampeyan ketinggalan karo artikel kita, ngetik email kanggo gawe.

Njaluk Free Update
Input email kanggo njaluk kirim anyar tandha

Ninggalake a Reply